Lediga tjänster

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare framförallt till vår utvecklingsavdelning. Nedan kan du läsa om både programmerar- och elektronikkonstruktörstjänster. Hör gärna av dig om du tycker att det låter intressant.

Elektronikmontör
Som elektronikmontör kommer du att arbeta med tillverkning av styrsystem till hydrauliska maskiner både mot direkta kundorder och till lager. Monteringen sker i korta serier vilket innebär ett varierat arbete. Vi arbetar nära våra kunder och man får ofta en personlig kontakt med de kunder man hjälper.


Programmerare

Är du intresserad av mjukvara kommer du att få många utmanande uppgifter. Du kommer primärt att arbeta med att utveckla mjukvara till inbyggda system i C. Då det förekommer PC-applikationer används C# mestadels. Du kommer vara med i hela utvecklingskedjan från specificering av system till validering, och ha ett nära arbete med såväl våra hårdvarukonstruktörer som slutkund.

 

Elektronikkonstruktör
Som elektronikkonstruktör kommer du tillsammans med duktiga medarbetare vara med och utveckla konstruktioner direkt mot kund men även interna projekt. Vid utveckling kommer du att arbeta med produkter från idé till en färdig produkt. Du kommer även att programmera hårdvarunära, då nästan all elektronik innehåller en microkontroller.


Om du inte hittar någon tjänst som passar här men är intresserad av att arbeta hos oss får du gärna kontakta oss på telefon 0512-300 480 eller via mail: markus@jorgensen-elektronik.se